Siirry sisältöön
Kalastus

Luvat

Mitä kalastuslupia tarvitsen vuonna 2021? Katso tarkat tiedot Kalapaikka.net -sivustolta.

Tiedot Ruokolahden kalastusalueiden puheenjohtajista ja lupien myöntäjistä saa Etelä-Karjalan kalatalouskeskus ry:n sivuilta.

Kalastusalue myy kalastus- ja ravustuslupia uuden Haapaveden yhteislupa-alueelle. Lupa–alueen vesipinta–ala on noin 1000 vesiha.

Lupien myyntipaikat

Ravintola Alppimaja

Lisäksi Haapaveden osakaskunnat myyvät kalastuslupia. Ota yhteyttä osakaskuntien puheenjohtajiin. Yhteystiedot löydät Etelä-Karjalan kalatalouskeskus ry:n sivuilta.

Palveluita tarjoavia yrityksiä ja yhdistyksiä

Elämys-Valkea

Matti Sikiö
Vasarinniementie 80, 56210 Virmutjoki

Kalastuselämyksiä ryhmille tilauksesta. Elämys-Valkealla voi kalastaa ja kokea luontoelämyksiä 4,2 hehtaarin erämaalammella. Saaliskaloina on mm. kirjolohia, järvitaimenia.

Elämys-Valkea

Kalastuspuisto Kuokkalammen Lohi

Kuokkalammintie 287, 55800 Imatra

Kalastuspuiston rapu- ja kalanviljelylaitoksessa voi itse kalastaa tai käydä ostamassa tuoreet kalat. Yritys järjestää ravustusretkiä ja tarjoaa ateriapalveluita. Kahden hehtaarin alueella on yhdeksän kalalampea.
 
Kalastuspuistossa on kalansavustamo, grillikota, sauna, leirintä- ja matkaparkkialue. Syksyllä on mahdollisuus tyrnimarjan itsepoimintaan.

Kuokkalammen Lohi

Ruokolahden Urheilukalastajat ry

puheenjohtaja Esko Ijäs, puh. 0400 838 565

Seuran tavoitteena on vapaa-ajankalastuksen ja kalastuskulttuurin vaaliminen sekä hyvän ja oikean kalamieshengen luominen vapaa-ajankalastajiin.

Ruokolahden Urheilukalastajat ry