Siirry pääsisältöön

Näe ja koe

Voit tutustua 17 m korkeisiin Myllykosken putouksiin tai vaikkapa viiteen Saimaa Geopark-kohteeseen. Haukkavuoren upeat maisemat lumoavat, vai kiinnostaako tutustua kolmeen eri kanavaan?

Näe ja koe

Tekemistä

Ruokolahden ulkoilualueet ja reitistöt tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen retkeilyyn ja virkistäytymiseen monimuotoisissa kohteissa. Voit valita kohteen omien mieltymystesi mukaan vesistöjen ääreltä tai metsän siimeksestä.

Hyppää kyytiin

Majoitus

Ruokolahden alueella on runsas tarjonta mökkimajoitusta eri puolilla kuntaa. Keskustan alueella on kaksi oppilaitosta, joissa voi majoittua suuremmallakin joukolla. Maatilamajoitusta ja kurssikäyttöön sopivia tiloja löytyy keskustasta ja Äitsaaresta. 

Tutustu tarkemmin

Ostokset

Tarvitset sitten päivittäistavaroita tai pitopalvelua, ne löytyvät täältä, muista kunnan alueella myytävistä tuotteista puhumattakaan. Tervetuloa myös perjantaisin kesätorille.

Lue tarkemmin

Muut palvelut

Joukkoliikenne, näyttelyt, kokouspaikat ja juhlatilat. Täältä myös tietoa kunnan perinteistä.

Lue lisää

Elämyskartta

Kunnanlaajuinen elämyskartta, josta löytyvät palvelut sekä kunnan merkittävimmät nähtävyydet, erilaiset reitit ja vapaa-ajanviettoon liittyvät kohteet. 

Avaa tästä

Ruokolahti-esite

Tutustu kuntaamme esitteemme avulla. Ehkäpä löydät kipinän tulla käymään tai syyn jäädä pidemmäksikin aikaa.

Siirry esitteeseen

Rakastu Ruokolahteen -blogi

Rakastu Ruokolahteen -blogissa pääset seikkailemaan mukanani Ruokolahden retkeilyreiteillä ja nähtävyyksissä. Olen Ruokolahdella kasvanut ja asuva nuori,  ja vierailen eri kohteissa kesän 2022 aikana - hyppää siis mukaan matkaan!