Siirry pääsisältöön

Harrastetoiminta

Ruokolahti tarjoaa laajat valikoimat harrastetoimintaan. Meiltä löytyy tekemistä melkeimpä laidasta laitaan. 

Ruokolahden Raju pyörittää salibandya ja lentopalloa eri-ikäisille junioreille kuten myös aikuisillekin.  Jalkapalloa pelataan Ruokolahden Palloseurassa. Toimintaan voi tulla mukaan kilpailumielessä tai ihan ajanvietteen haussa.  SK Vuoksi, Imatran ja Ruokolahden yhdistämä suunnistusseura tarjoaa suunnistuskoulua lapsille ja aikuisille.

Enemmän aikuisille suunnattuja liikuntaryhmiäkin löytyy laidasta laitaan. On pilatesta, jumppaa, kuntosaliryhmiä, kehonhuoltoa ja muita liikuntaryhmiä. Kansalaisopiston kursseista löydät lisätietoa uusimmasta Ruokolahtelaisesta tai kansalaisopiston nettisivuilta ja kunnan liikuntaryhmistä tiedot löytää kunnan nettisivuilta. Yrittäjiltä saa myös yksilöllistä palvelua, kuten hierontaa ja erilaista kuntoutusta ja valmennusta. 

Ruokolahdella toimii myös kansalaisopiston taideyhdistyksen kursseja kuvataiteeseen, käsitöihin ja musiikkiin liittyen. Erilaisia kuvataidekouluja löytyy kouluikäisille ja vielä pienemmille on oma naperotaidekerhokin. Aikuisille on myös erikseen aikuisten kuvataidekurssi. Musiikkiin liittyen meillä on tarjolla varhaisiän musiikkikasvatusta, muskaria eri-ikäisille, opetusta eri soittimien soittoon ihan kaikenikäisille ja erilaisia kuoroja.

On myös mahdollista osallistua kielikursseille, missä on esimerkiksi englannin, venäjän ja norjan opetusta. Voit myös opiskella tietotekniikkaa ja näyttämötaidetta. Käden taidoista kiinnostuneille meillä on myös tarjota yli 10 erilaista kurssia, kuten kudontaa,ompelua, teknistä työtä ja keramiikkaa.  Myös sukututkimukseen ja metsästäjätutkintoon on omat kurssit.

 

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu kiinnostavimpiin!